Ledger Crypto Hidegtárca

2021.07.31

Biztonság

Tárold Ledger hidegtárcán biztonságban a privát kulcsaid. A váltókon (Binance,Coinbase) tárolt valuták privát kulcsait nem mi kezeljük, így a legnagyobb biztonságban ezen a készüléken tudhatjuk őket.

A biztonság a kriptopénzek világának egyik alapköve. Mivel digitális eszközről van szó, ezért a megőrzési módszereknek is digitálisnak kell lenniük. Akárcsak a hagyományos pénztárca a fiat valuták számára, úgy szolgál a digitális tárca is a kriptopénzek esetében.

A fizikai pénztárcákkal ellentétben, amely bármiféle pénznemet képes tárolni, a kriptopénztárca nem alkalmas minden valuta számára. Mindegyiknek megvannak az adott valutái, amelyeket támogat. Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy ha egy kriptovalutát rossz tárcába küldenek, az összeg végleg elvész.

Másfajta kriptotárcák ki vannak téve a hackertámadás, adathalászat és sérülés veszélyének, amely könnyen pénzünk elvesztéséhez vezethet. A hardvertárcák elsősorban azok számára ideálisak, akik hosszú távon szeretnék tárolni vagyoneszközeiket.

A Ledger MacOS, Linux, Windows, illetve Chrome OS rendszereken futtatható. Habár ez utóbbi Google Chrome segítségével tud megfelelően működni. 

Beállítás

A beállítási folyamat mindkét eszköz esetében hasonló. A Ledger  PIN-kód segítségével titkosítja az adatokat. Ennek feltörése azonban még lopás esetén is szinte lehetetlen: ha a támadó nem ismeri a valódi számsorozatot, az eszköz három rossz próbálkozás után minden adatot töröl magáról. Persze ebben az esetben nem kell megijedni, mivel a 24 szavas seedek segítségével az eredeti állapot visszaállítható.


Összehasonlítás

Melyik modellt érdemes választani?

Mi a Nano X modellt ajánljuk, annak aki többféle kriptot akar rajta tartani. Nano X továbbá a képen látható előnyökkel rendelkezik.

A Nano S sajnos nagyon gyorsan betelik.Ledger Live

Ledger Live:  Nagyon sok érv szól a Ledger mellett, köztük a Live alkalmazás is, ami mobilon is elérhető. Segítségével élőben követhetjük tárcánk állapotát.


Rendelés:


Sokan kérdezitek honnan tudnátok biztonságos forrásból rendelni fizikai hardware tárcát, hogy ne a váltón (Binancen,Coinbasen) legyen a tárolt értéketek.

Röviden össze is szedtük nektek.:

Innen tudtok rendelni biztonságos hivatalos forrásból:

1, Kattints a linkre: Link

2, Görgess le az oldal aljára, válaszd ki melyik modell a szimpatikus Nano X vagy Nano S.

3, Add to cart gomb.

4, Checkout gomb, adatok kitöltése ( 1-2 hét alatt megszokott érkezni DHL futárral).

© 2021 Binance Klub Magyarország | Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!