Binance Regisztráció + Befizetés/Kifizetés

2021.07.23

Csatlakozás

Az alábbi linkkel regisztrálva, 10%-ot visszakapsz az oldal váltási költségekből: 

Első körben szükséges megadnunk egy hozzánk tartozó email címet vagy telefonszámot, de leginkább mindkettőt a biztonság fokozása érdekében. Ha mindkettőt megadjuk, a bejelentkezéskor SMS-ben és E-mailben is kódot kapunk, amit a meg kell adnunk. Így tudhatjuk a legnagyobb biztonságban a számlánkat.

Érdemes a Google 2 faktoros hitelesítést is bekapcsolni.
FIAT pénzben történő befizetéshez verifikálnunk kell legalább a személyazonosságunkat. Amennyiben cryptoban szeretnénk befizetni, ez nem szükséges, viszont a kifizetési limitünk napi 2 BTC lesz. Amint megadtuk a használni kívánt adatokat és jelszót egy 6 számjegyű kódot kapunk, amit szükséges beírni a felugró felületen.

Befizetés

Befizetésnél fizethetünk be azonnal Cryptot, illetve FIAT pénznemeket is. A crypto befizetést akkor válasszuk, hogy ha egy már létező tárcáról szeretnénk beutalni vagy esetleg valaki váltott nekünk cryptot és a címet szeretnénk megadni. Fontos, hogy ha cryptoban utalunk be, akkor a cryptohoz tartozó címet adjuk meg, amit a kép jobb oldalán is látunk. A legtöbb tárca ha pl BTC tárcánkra USDT-t küldünk, akkor is végre hajtja a tranzakciót, viszont sajnos találkoztunk régebben olyannal, ahol eltűnt a pénz.

FIAT pénzeknél a SEPA utalás ingyenes, viszont akár pár napot is igénybe vehet, míg megérkezik a kívánt összeg. Bankkártyás fizetésnél felszámítanak 1,8%-t viszont azonnal a számlán lesz az összeg. (Változó- van hogy ingyenes.)

Amennyiben személyazonosságunkat hitelesítjük, úgy napi 5000 dollár lesz a limit a befizetésekre FIAT pénzekben.

Amennyiben befizettünk valamilyen FIAT pénznemben érdemes átváltani BUSD (stabil coin)-rA vagy BTC-re, hogy kereskedni tudjunk. (BUSD esetében kedvezményesebb)


Kifizetés

Amennyiben kifizetést vagy átutalást szeretnénk kezdeményezni, az adott crypto Witdrawal-jára szükséges kattintani, ahol meg tudjuk adni az utalási adatokat.

Jobb oldalt lehet beírni a wallet címet és kiválasztani a hálózatot, amin utalni szeretnénk. Fontos, hogy adott hálózatnak a címét írjuk be, ha pl BEP20 hálózatot választjuk.


Ha FIAT pénzben szeretnénk kifizetést kezdeményezni, egyszerűen mint a befizetésnél szükséges megadnunk a SEPA vagy a bankkártya adatokat. FIAT kifizetésekhez is hitelesíteni kell személyazonosságunkat. (Egyik legegyszerűbb a Revolut EUR Sepa Ki-Be utalás, akár EUR-atm ből is tudsz kivenni Revolut kártyával pénzt.) Revolutra itt tudsz regisztrálni.


© 2022 Binance Klub Magyarország | Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!